Vacature in-house vertaler Nederlands - Duits

Vertaalbureau AgroLingua | Hét gespecialiseerde bureau voor de tuinbouw, veehouderij, landbouwtechniek en food | Internationale klanten in 18 landen | Ervaring & Kennis van terminologie en vaktaal | Onze kernactiviteit en passie is VERTALEN!

Wij zoeken een
In-House vertaler Nederlands > Duits 15 à 22 uur per week
Als vertaler ben je bezig met het vertalen, reviseren en bewerken van allerlei teksten, zoals persberichten, bedrijfsbladen, productbeschrijvingen, rapporten, brochures, correspondentie, handleidingen en websites. Ook controleer je of zaken als vaktermen wel kloppen. Je werkt in een team van 10 mensen.
Je werkt parttime, van maandag t/m vrijdag, op flexibele (kantoor)tijden tussen 08.15 en 18.00 uur.
Profiel
 (Near) native speaker Duits?
 Bachelor-diploma? Vertaalacademie, ITV of universiteit.
 Werkervaring als vertaler?
 Bekend met CAT tools?
 Woonachtig in de regio Venlo?
Informatie en sollicitatie
Bel met Jos van Kleef op 06 – 54 79 59 26. Voldoe je aan het profiel? Wil je werken in een ambitieus en informeel team.? Solliciteer dan nu! Stuur je sollicitatie naar jvkleef@agrolingua.com.

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering