Mededelingen omtrent het coronavirus

Voor Vertaalbureau AgroLingua staat de gezondheid van medewerkers en klanten voorop. Daarom volgen wij de adviezen van deskundigen en de overheid op om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken. Voor en achter de schermen hebben we daarvoor maatregelen genomen.


Op dit moment kunnen we u melden dat onze dienstverlening nog gewoon doorgang kan vinden. Medewerkers zijn gezond en thuiswerkplekken zijn gerealiseerd.


Graag staan wij voor u klaar! Ook als u een (bedrijfs)protocol wil laten vertalen betreffende het coronavirus (COVID-19) dan kunnen wij u uiteraard helpen! Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via agrolinguainfo@agrolingua.com of via 077-3082829.

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering