Sadé Degener versterkt Vertaalbureau AgroLingua

Sinds mei versterkt Sadé Degener het team van Vertaalbureau AgroLingua als projectmanager. Met Sadé hebben we opnieuw een ambitieuze young professional aan boord gekregen.

Sadé is geen onbekende voor het team van Vertaalbureau AgroLingua. In het kader van haar Bachelor-studie Commerciële Economie heeft zij een afstudeeronderzoek gedaan over de internationale vertaalmarkt, met name over onze expertisegebieden agro en food. "Ze heeft een jaar geleden uitstekend werk verricht," looft AgroLingua directeur Jos van Kleef. "Daarom was het een logische beslissing dat Sadé met haar professionele carrière bij ons begon."


De 25-jarige heeft het erg naar haar zin in de kring van haar collega's. “Ik heb veel interesse in landen en talen. De combinatie met de dynamische agro en foodsector maakt het extra uitdagend. Daarnaast vind ik het best wel speciaal om onze vertalingen terug te zien op alledaagse producten wanneer ik door de supermarkt loop.” Natuurlijk komt de vraag ook op of Sadé naar de beroemde Engelse zangeres is vernoemd. "Dat kun je wel zeggen", lacht Sadé. "Mijn moeder was zeker een grote fan van haar."

Kennismaken met Sadé? Vraag dan snel een offerte of vertaalopdracht aan!

Terug naar nieuws

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering