Sadé Degener versterkt Vertaalbureau AgroLingua

Sinds mei versterkt Sadé Degener het team van Vertaalbureau AgroLingua als projectmanager. Met Sadé hebben we opnieuw een ambitieuze young professional aan boord gekregen.

Sadé is geen onbekende voor het team van Vertaalbureau AgroLingua. In het kader van haar Bachelor-studie Commerciële Economie heeft zij een afstudeeronderzoek gedaan over de internationale vertaalmarkt, met name over onze expertisegebieden agro en food. "Ze heeft een jaar geleden uitstekend werk verricht," looft AgroLingua directeur Jos van Kleef. "Daarom was het een logische beslissing dat Sadé met haar professionele carrière bij ons begon."


De 25-jarige heeft het erg naar haar zin in de kring van haar collega's. “Ik heb veel interesse in landen en talen. De combinatie met de dynamische agro en foodsector maakt het extra uitdagend. Daarnaast vind ik het best wel speciaal om onze vertalingen terug te zien op alledaagse producten wanneer ik door de supermarkt loop.” Natuurlijk komt de vraag ook op of Sadé naar de beroemde Engelse zangeres is vernoemd. "Dat kun je wel zeggen", lacht Sadé. "Mijn moeder was zeker een grote fan van haar."

Kennismaken met Sadé? Vraag dan snel een offerte of vertaalopdracht aan!

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering