Vertaalbureau AgroLingua | Emmy Simons versterkt team!

Vertaalbureau AgroLingua groeit verder!

Emmy Simons is per september terug als Projectmanager bij Vertaalbureau AgroLingua. Jos van Kleef, directeur van Vertaalbureau AgroLingua: “Emmy is geen onbekende voor ons én onze klanten. We zijn zeer content dat ze terug is. Ze brengt direct ervaring en kennis van de Franse taal en markt aan boord!''.

Emmy Simons: “Ik ben heel blij weer terug te zijn in het team en word, bien sûr, het eerste aanspreekpunt voor onze Franse klanten. À bientôt!”

(Weer) contact opnemen met Emmy? Vraag dan snel een offerte of vertaalopdracht aan via agrolinguainfo@agrolingua.com!

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering