Vertaalbureau AgroLingua investeert in opleidingen

Voor het team van gespecialiseerd vertaalbureau AgroLingua inmiddels de gewoonste zaak van de wereld: naast het “gewone” werk worden er dit najaar met nadruk opleidingen gevolgd. “Het is zeer belangrijk dat alle medewerkers zich continu verder ontwikkelen”, zegt Jos van Kleef.

Dit geldt niet alleen voor het zakelijke leven maar ook op persoonlijk vlak. Zo worden alle collega's getraind op basis van diverse interessante opleidingen, zodat hun reeds bestaande expertise wordt uitgebreid en aangevuld met verdere kennis. Bijvoorbeeld hoe je je tijd op het werk nóg beter kunt indelen, de omgang met klanten nóg iets verbeterd kan worden en hoe de interne communicatie naar een nóg hoger niveau getild kan worden: een leven lang leren staat bij AgroLingua hoog in het vaandel.

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering