Vertaalbureau AgroLingua | Wij gaan verhuizen!

Vertaalbureau AgroLingua gaat verhuizen!

De geplande verhuizing van het gespecialiseerde vertaalbureau AgroLingua naar een nieuw hoofdkantoor is gestart. In de komende periode wordt er flink verbouwd en gerenoveerd. Het ligt in de lijn der verwachting dat er tegen het einde van 2020 verhuisdozen ingepakt mogen worden. Nog voor de jaarwisseling zullen we het nieuwe kantoorpand betrekken. 

Wij houden u regelmatig op de hoogte van de voortgang. Ondertussen werkt ons team door aan uw vertaalopdrachten in elke gewenste taalcombinatie.


Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering