Vertaalbureau AgroLingua | Dag van de Franse taal

Dag van de Franse taal

Vandaag, de tweede donderdag in november, wordt op middelbare scholen in Nederland de dag van de Franse taal gevierd. Op veel scholen is deze dag inmiddels een jaarlijkse traditie geworden. Een belangrijk doel van de dag is om de keuze voor Frans als examenvak te bevorderen. Via een projectboekje en op websites wordt allerlei lesmateriaal voor scholen aangeboden.

Dit jaar wordt er een Corona-proof editie van dit Franse feest georganiseerd: géén officiële opening, maar wel veel leuke lesideeën die digitaal aangeboden worden voor in de klas of online-onderwijs.

Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering