Agrarisch vertaalbureau Agrolingua | Prettige feestdagen |

Kerstsluiting

Het jaar 2020 loopt op zijn einde. Wij willen u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en wij kijken er naar uit om onze samenwerking in 2021 voort te zetten!

Het hele team van AgroLingua wenst u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

In de periode van donderdag 24 december tot en met vrijdag 1 januari zijn wij gesloten. Op maandag 4 januari 2021 staan wij weer voor u klaar met dezelfde vertrouwde service en kwaliteit die u van ons gewend bent!


Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering