Vertaalbureau AgroLingua | Vacature!

Vacature: Inhouse vertaler Engels

Vacature!

Momenteel zoeken wij ter uitbreiding van ons inhouse vertaalteam een

Parttime ‘Native’ vertaler Engels

Duits en Nederlands naar Engels circa 20 uur per week

Als vertaler ben je bezig met het vertalen, post-editing, reviseren en bewerken van allerlei teksten, zoals persberichten, bedrijfsbladen, productbeschrijvingen, rapporten, brochures, correspondentie, handleidingen en websites. Ook controleer je of zaken als vaktermen wel kloppen. Je werkt in een enthousiast en gedreven team van vertalers, project en sales managers. Je werkt parttime, van maandag t/m vrijdag, op flexibele (kantoor)tijden tussen 08.15 en 17.45 uur.

Profiel

  • Native speaker Engels
  • Bachelor opleiding
  • Ervaring als vertaler
  • Leergierig, enthousiast en je kunt goed schakelen tussen projecten
  • Woonachtig in de regio Noord- of Midden-Limburg!
  • Interesse en affiniteit met de Agro & Food is een pré

Informatie en sollicitatie

Meer weten? Bel dan met Fien de Bruycker, Sourcing Manager op 077-308 28 29 of met Jos van Kleef, directeur, op 06 – 54 79 59 26. Voldoe je aan het profiel? Wil je werken in een ambitieus team en in een informele sfeer?
Solliciteer dan nu! Stuur je sollicitatie naar agrolinguainfo@agrolingua.com.

Over AgroLingua Vertaalbureau
Vertaalbureau AgroLingua is een uniek ISO gecertificeerd (9001 & 17100) vertaalbureau. Ons vertaalbureau is gespecialiseerd én marktleider in de Agri & Food business. Wij blinken uit als betrokken vertaalpartner van meertalige communicatie. Een deugdelijke vertaling is de sleutel tot succes voor internationaal opererende organisaties en bedrijven. Met de kennis van terminologie en vaktaal van de internationale Agro & Food wereld creëert AgroLingua toegevoegde waarde. Wij werken voor organisaties en bedrijven die voornamelijk actief zijn in de landbouw, tuinbouw, veehouderij, agrotechniek en voedingsmiddelenindustrie alsook aanverwante sectoren. Wij werken inmiddels voor 1500 klanten, in 15 landen en in meer dan 150 taalcombinaties. Kwaliteits- Klant- en Resultaatgericht!
Terug naar nieuws

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering