Jeroen van der Hoef sluit de module algemene vertaalvaardigheden af | AgroLingua

Leven lang leren heeft bij AgroLingua voortdurend de aandacht

Professionele en persoonlijke ontwikkeling staan bij het vertaalbureau AgroLingua hoog in het vaandel. Daarom volgen onze medewerkers voortdurend trainingen en scholingen. Afgelopen periode sloot Jeroen van der Hoef de module algemene vertaalvaardigheden van de ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen met succes af.

De rest van het team zit ook niet stil. Gezamenlijk volgt het team van AgroLingua diverse inhouse trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkelingen via Loo Van Eck Communicatie en worden er individuele trainingen gevolgd op het gebied van vertaal- en projectmanagementsoftware. 


Terug naar nieuws

Klantervaringen

Onze opdrachtgevers zijn professionele internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven uit de landbouw, tuinbouw, veehouderij, food en aanverwante sectoren. Zij vinden het belangrijk om met een gespecialiseerd vertaalbureau te werken. Wij ontvangen regelmatig complimenten voor onze vertalingen. Klanten waarderen onze kennis van de vakterminologie. Daarnaast is men zéér tevreden over de goede communicatie, afstemming en snelheid waarmee wij werken. Veel klanten vinden het prettig om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben. 

Producent van diepvries-aardappelproducten: 
''Namens het Marketing-team een groot compliment voor alle vertalingen!'' 

Wij maken graag persoonlijk kennis met je !

Wij ontmoeten je graag persoonlijk! Tijdens een gesprek brengen wij in kaart welke vertaalbehoefte er is. Hoe wij je het beste kunnen helpen. Bel of mail voor het maken van een afspraak met een van onze salesmanagers. Dit kan op +31 77 3082829 of agrolinguainfo@agrolingua.com.

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering