Paul Traa versterkt Vertaalbureau AgroLingua | Vertaalbureau AgroLingua

Paul Traa versterkt Vertaalbureau AgroLingua

Vanaf dinsdag 15 februari versterkt Paul Traa het team van Vertaalbureau AgroLingua in de functie van projectmanager. Als projectmanager wordt Paul een van de eerste aanspreekpunten van klanten. Graag stellen we hem kort even voor.

Paul heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de commerciële dienstverlening, met name in het bankwezen en als beleggingsadviseur. In zijn vrije tijd is hij graag sportief bezig met voetbal bij VVV’03, hardlopen en tennissen. Daarnaast geniet hij graag van de bourgondische kant van het leven.

Paul: “Ik was sinds kort op zoek naar een nieuwe uitdaging en werd toen benaderd voor deze functie. Na twee gesprekken met Emmy Simons en Jos van Kleef was ik erg enthousiast! Ik heb er zin in om mijn bijdrage te leveren aan de ambitieuze doelstellingen van het bedrijf. Samen met de rest van het team ga ik projectmatig en commercieel aan de slag voor de klanten in de internationale Agri- & Food business.”

Emmy Simons, Operations Manager van Vertaalbureau AgroLingua: “Met Paul komt er een ervaren en klantgerichte professional in ons team. Een welkome aanvulling in ons jonge team van professionals!”.

Kennismaken met Paul? Vraag dan snel een offerte of vertaalopdracht aan via onze website!

Terug naar nieuws

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering