Graham Jackson versterkt AgroLingua

Graham Jackson versterkt AgroLingua

Vanaf woensdag 1 juni is Graham Jackson het AgroLingua-team komen versterken als native vertaler Engels. In 2002 behaalde Graham een BA in Engelse Taal- en Literatuur aan de Universiteit van Sheffield. Ondanks een carrière van ruim tien jaar in de gezondheidszorg is zijn passie voor de Engelse taal en communicatie altijd blijven bestaan.

"Ik schrijf veel in mijn vrije tijd, maar ik was op zoek naar een manier om mijn moedertaal op een dagelijkse, professionele basis te gebruiken. Dit is een fantastische kans om dit te kunnen doen terwijl ik een nieuwe sector leer kennen. Verder kijk ik ernaar uit om deel uit te maken van zo'n ambitieus en zeer gemotiveerd team."

Het feit dat Graham in Wageningen woont heeft hem geholpen om een waardering te ontwikkelen voor de agro & food sector. Hij verwacht in zijn nieuwe functie bij AgroLingua veel meer te gaan leren over de sector.

Buiten het werk houdt Graham van concerten, fotografie en kunst, hardlopen en tafeltennis, en wandelen in de natuur met zijn gezin.

Graham brengt enthousiasme en leergierigheid met zich mee. "Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring met de verschillende processen die horen bij vertalen, reviseren en proeflezen uit te breiden. Ik ben erg enthousiast over de kans om aan diverse vertaalprojecten te werken en bij te dragen aan de groei van AgroLingua."

Terug naar nieuws

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering