AgroLingua present op evenementen AGRARTECHNIK

AgroLingua present op evenementen AGRARTECHNIK

Meermaals per jaar is een delegatie van agrarisch vertaalbureau AgroLingua aanwezig tijdens evenementen van AGRARTECHNIK, een toonaangevend magazine voor decisionmakers in de agrotechniek. De organisatie achter het magazine is ook organisator van de Landtechnische Unternemerstage en de AGRARTECHNIK Sommertreff.

AGRARTECHNIK Sommertreff

Onlangs waren Remko Custers (sales- en accountmanager) en Jos van Kleef (directeur) aanwezig op de eerste AGRARTECHNIK Sommertreff sinds de uitbraak van de coronapandemie; Weingut am Stein in Würzburg was deze dag het podium voor ondernemers, decisionmakers en beleidsmakers uit de agro technische en landbouwsector.

Vanzelfsprekend werd er gesproken met relaties uit de sector over agrarisch vertalen; agrarisch vertaalbureau AgroLingua mag zich als gespecialiseerd, gecertificeerd en erkend vertaalbureau hierin Europees marktleider noemen.

Christian Schmidt-Hamkens, Sprecher der Geschäftsführung, Deutscher Landwirtschaftsverlag GmbH
Remko Custers, Sales & Accountmanager AgroLingua
Jos van Kleef, Directeur AgroLingua
Stefan Doseth, Leiter Verlagsbereich Handel und Industrie, Deutscher Landwirtschaftsverlag GmbH


Partnerschap met Deutscher Landwirtschaftsverlag
AGRARTECHNIK, technikboerse, agrarheute; het zijn slechtst een van de vele grote en in de sector bekende magazines welke uitgegeven worden door onze partner Deutscher Landwirtschaftsverlag. Het strategische partnerschap met een van de belangrijkste gespecialiseerde uitgeverijen van Duitsland stamt uit 2015 en maakt erkend vertaalbureau AgroLingua verantwoordelijk voor alle agrarische vertalingen en marketing vertalingen van het UsedTecWorld-platform.

Terug naar nieuws

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering