AgroLingua is partner van LTU-Tage 2023

Partnerschap met Landtechnische Unternehmertage 2023

Op 12 en 13 januari worden in Würzburg de Landtechnische Unternehmertage georganiseerd; een tweedaags evenement met als hoofdthema personeelstekorten in de sector en automatisering/robotisering. De 2023-editie van de LTU-Tage wordt mede mogelijk gemaakt door negen (internationale) partners, waarvan de Duitse tak van ons vertaalbureau er een van is.

Landtechnische Unternehmertage

De LTU-Tage is hét vakcongres voor dealers en fabrikanten van landbouwmachines, bouwmachines en krachtwerktuigen. Het netwerk en informatie evenement geldt traditioneel gezien als aftrap voor het nieuwe jaar. In 2023 wordt het evenement voor het eerst gehouden op een nieuwe locatie, het Vogel Convention Center in Würzburg.

De Duitse tak van AgroLingua is samen met internationale bedrijven als AGCO, Fendt en Vredestein Tyres dit jaar de officiële partner van het evenement; een prachtig podium om nog meer mensen kennis te laten maken met ons internationale agrarische vertaalbureau. 

Kennissessies van deskundigen

Tijdens het tweedaagse evenement zullen topsprekers inspirerende bijdragen leveren rondom de hoofdthema’s Fachkräftemangel und Robotik. Denk bijvoorbeeld aan een blik op de toekomst - wetenschap, robotica en landbouw of de gedigitaliseerde werkplaats - uitdagingen en voordelen.

Daarnaast komt Dr. h. c. Markwart von Pentz een presentatie geven over Smart Industrial Solutions. Dr. h. c. von Pentz, President Worldwide Agriculture & Turf Division, is al meer dan drie decennia werkzaam voor John Deere, een miljardenbedrijf dat vooral bekend staat als tractor en landbouwmachinefabrikant.

Kom in contact met ons
Namens AgroLingua zijn de heren Jos van Kleef, Remko Custers en Paul Traa komende week aanwezig in Würzburg. Tijdens het tweedaagse evenement is er ruimte om de mogelijkheden tot een samenwerking te bespreken op het gebied van internationale agrarische communicatie.

Terug naar nieuws

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering