FRUIT LOGISTICA staat weer voor de deur - AgroLingua

FRUIT LOGISTICA staat voor de deur

FRUIT LOGISTICA

De laatste volledige editie van FRUIT LOGISTICA lijkt alweer een eeuwigheid geleden; in 2021 werd de beurs geannuleerd vanwege het coronavirus en in 2022 stond er een zeer afgeslankte vorm op het programma. Dit jaar staat er weer een volledige editie op het programma.

Tussen 8-10 februari opent FRUIT LOGISTICA daarom weer als vanouds haar deuren in Berlijn voor meer dan 70.000 internationale bezoekers. Traditiegetrouw is AgroLingua ook aanwezig, enerzijds om de vele relaties uit de groenten- en fruitsector te bezoeken en anderzijds om nieuwe contacten te leggen.


Internationaal karakter

FRUIT LOGISTICA staat al jaren bekend als de belangrijkste vakbeurs voor de internationale groenten- en fruithandel. Mede door de aanwezigheid van bezoekers en exposanten uit 135 verschillende landen biedt het evenement een unieke kans voor bedrijven om zich te presenteren en nieuwe relaties aan te gaan met belangrijke spelers uit de sector.

Jaarlijks bezoeken veel beslissers uit de detailhandel, voedselverwerking of export de beurs om nieuwe trends en ontwikkelingen te ontdekken; dit kan gaan over een nieuw fruitras maar ook om een nieuwe manier van het beschermen en verpakken van zachtfruit.


Spreek de juiste (vak)taal

Bezoekt u FRUIT LOGISTICA met als doel nieuwe samenwerkingen te smeden? Zorg dan dat uw communicatie beschikbaar is in de juiste (vak)taal; woorden kunnen bijvoorbeeld een dubbele betekenis hebben.

Dankzij jarenlange kennis en ervaring in de groenten- en fruitsector zullen onze vertalers stropdas niet vertalen als een kledingaccessoire maar als vorststrepen bij appelbloemen tijdens vorst in de bloeiperiode.

Ook de juiste internationale vaktaal gebruiken tijdens uw communicatie? Neem dan contact op met de (ver)taalspecialisten van AgroLingua voor een afspraak tijdens FRUIT LOGISTICA.

Terug naar nieuws

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering