Professioneel agrarisch vertaalbureau bezoekt PLMA in Amsterdam - AgroLingua

PLMA Amsterdam

Is jouw bedrijf betrokken bij de productie en distributie van private labels? Dan is het belangrijk om 23-24 mei in de agenda te markeren; tijdens deze twee dagen vindt de jaarlijkse internationale 'World of Private Label'-beurs van PLMA namelijk weer plaats in RAI Amsterdam.

Deze internationale beurs brengt meer dan 2500 exposanten uit meer dan 70 landen samen, waaronder retailers, groothandels en andere professionals in private labels, evenals fabrikanten. Het doel van de beurs is om nieuwe producten te ontdekken, nieuwe contacten te leggen en nieuwe ideeën op te doen om private label-programma's verder te ontwikkelen.


Groeiend marktaandeel

De groeiende populariteit van private labels heeft de afgelopen jaren geleid tot een aanzienlijk marktaandeel. In zeven Europese landen vormen private labels nu meer dan 40% van alle verkochte producten, terwijl dit percentage in negen andere Europese landen meer dan 30% bedraagt.

Op de internationale 'World of Private Label'-beurs van PLMA worden exposanten bezocht door inkopers uit diverse categorieën, zoals supermarkten, discounters, drogisterijen, warenhuizen en handelaren. Deze inkopers zijn op zoek naar verschillende producten, variërend van betaalbare alternatieven tot innovatieve premium producten.


Belang van correcte vertalingen

Als je private labels produceert en de mogelijkheid hebt om een goede deal te sluiten met een buitenlandse koper, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw productverpakkingen correct en nauwkeurig worden vertaald door een gespecialiseerde partij. In de voedingsmiddelenindustrie is het van groot belang dat vertalingen goed worden uitgevoerd.

Het is namelijk cruciaal om te begrijpen wat er in de producten zit en hoe ze moeten worden bereid. Als je de juiste vertaling niet hebt, kunnen er onbedoelde fouten optreden die niet alleen de smaak van het gerecht beïnvloeden, maar ook gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid.

Terug naar nieuws

Gecertificeerd vertaalbureau

ISO 9001 & 17100:2015 certificering