Partnerschap met Dutch Poultry Centre

Vertaalbureau AgroLingua

De Nederlandse pluimveesector is een belangrijk onderdeel van de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie; in 2021 waren er in Nederland ruim 20.000 mensen aan het werk in de pluimveesector. Internationaal gezien heeft Nederland een naam als echt pluimveeland. Dutch Poultry Centre is een overkoepelende organisatie van meer dan honderd internationaal actieve bedrijven in toeleverende sectoren voor de pluimvee industrie. Daarnaast werkt Dutch Poultry Centre aan het bewaken en versterken van de goede naam, die Nederland als pluimveeland heeft.


Het zakelijke netwerk

Samenwerkingen tussen partners, samenwerkingen met klanten en samenwerkingen met relaties over heel de wereld; bij Dutch Poultry Centre draait het voornamelijk om intensieve samenwerkingen met als doel de Nederlandse pluimveesector nog beter te vermarkten.

AgroLingua werkt al vele jaren intensief samen met diverse toonaangevende partijen uit de Nederlandse pluimveesector. Het grootste gedeelte van deze partijen is tevens lid van Dutch Poultry Centre; een ideale mogelijkheid voor AgroLingua om haar zakelijke netwerk uit te breiden, nieuwe samenwerkingen aan te gaan en zich nog dieper in de sector te nestelen.


Samenwerking met AgroLingua

Dutch Poultry Centre draait om samenwerkingen. Het partnerschap tussen AgroLingua en Dutch Poultry Centre houdt in dat AgroLingua wordt toegevoegd als preferred partner.

Als preferred partner is AgroLingua betrokken bij diverse contactmomenten en kennisbijeenkomsten, welke georganiseerd worden door en voor partners. Door het delen van kennis en visies met bedrijven uit de sector komen vaak oplossingen en kruisbestuivingen tot stand. Als erkend vertaalbureau kan AgroLingua leden van Dutch Poultry Centre ondersteunen op het gebied van meertalige communicatie in alle gewenste talen.


Het voordeel van een partnerschap

Zoals het hoort bij een goede samenwerking heeft ook het partnerschap tussen AgroLingua en Dutch Poultry Centre voordelen voor beide partijen.

Voordelen voor Dutch Poultry Centre:

Voordelen voor AgroLingua:

  • Versterken van het eigen netwerk met het netwerk van Dutch Poultry Centre
  • Kennisverrijking met betrekking tot pluimveesectorRemko Custers, sales & accountmanager van AgroLingua:

''Enkele klanten attendeerden ons op het sterke en relevante netwerk van Dutch Poultry Centre. Wij willen graag onze zichtbaarheid verruimen in de sectoren waarin wij actief zijn en daarvoor biedt Dutch Poultry Centre ons in de pluimveesector een perfecte mogelijkheid. De ideale mix van bestaande en nieuwe connecties helpt AgroLingua hierin weer een grote stap vooruit!''Jan Hulzebosch, relatiemanager van Dutch Poultry Centre:

''Bij Dutch Poultry Centre draait het om samenwerkingen tussen partners en samenwerkingen met klanten/relaties over heel de wereld. Dutch Poultry Centre is dan ook verheugd om een toonaangevend en gespecialiseerd agrarisch vertaalbureau als AgroLingua tot ons netwerk toe te laten. AgroLingua and Dutch Poultry Centre, together serving the poultry planet!''Ontdek zelf de voordelen van de samenwerking

Wil je meer informatie over de samenwerking van AgroLingua met Dutch Poultry Centre? Wij staan je graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact met ons op of bekijk de website van Dutch Poultry Centre.


Contact opnemen