Partnerschap met GroentenFruit Huis

Vertaalbureau AgroLingua

Partnerschap met GroentenFruit Huis

Vereniging GroentenFruit Huis staat voor de belangen van bedrijven die actief zijn in de afzet van groenten en fruit en is een bron van kennis en inspiratie. De leden vertegenwoordigen een aandeel van ruim 80% van de totale omzet (groenten en fruit) van € 18 miljard (incl. telersverenigingen).

AgroLingua en GroentenFruit Huis werken gericht samen aan het verder uitbouwen van de internationale markt voor hoogwaardige agrarische meertalige communicatie.


Zakelijke partners

Al ruim 10 jaar werken AgroLingua en GroentenFruit Huis samen in een klant/leverancier relatie. Beide organisaties ondersteunen, ieder op haar eigen manier, de internationale groente- en fruitsector. Dit zijn handelsbedrijven en telersverenigingen die zich bezighouden met de afzet van groenten en fruit. Zij zijn gespecialiseerd in binnenlandse groothandel, import, export, be- en verwerken, verpakken en op- en overslag van groenten en fruit.


De samenwerking

De samenwerking tussen AgroLingua en GroentenFruit Huis houdt in dat AgroLingua businesspartner is voor alle vertaalwerkzaamheden. AgroLingua is tevens begunstiger geworden van GroentenFruit Huis. Begunstigers van GroentenFruit Huis opereren in het speelveld van de leden en sluiten aan bij het netwerk.


Voordelen van de samenwerking

De samenwerking heeft voor zowel AgroLingua als voor de leden van GroentenFruit Huis voordelen:

Voordelen voor leden van GroentenFruit Huis:

  • Korting op vertalingen voor alle leden en geassocieerde leden van GroentenFruit Huis.
  • Snel schakelen en thuis in het jargon van de groente- en fruitsector;

Voordelen voor AgroLingua:

  • Versterking van het eigen netwerk met het netwerk van GroentenFruit Huis.


Yvonne Wigchert, GroentenFruit Huis:
Al ruim tien jaar is AgroLingua de gespecialiseerde en kundige vertaalpartner van GroentenFruit Huis! Met name in en vanuit de talen Nederlands, Duits, Engels en Frans. Met het begunstigerschap van Vertaalbureau AgroLingua en de extra voordelen voor de leden van GroentenFruit Huis onderstrepen we wederzijds de prettige en professionele samenwerking”.


Ontdek zelf de voordelen van een samenwerking

Wil je meer informatie over de samenwerking tussen AgroLingua en GroentenFruit Huis? Wij staan je graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact met ons op of bekijk de website van GroentenFruit Huis,


Contact opnemen