Partnerschap met Roodbont Publishers

Vertaalbureau AgroLingua

Partnerschap met Roodbont

Roodbont Publishers ontwikkelt en verkoopt praktijkgerichte agrarische kennisproducten in de vorm van (online) boeken, e-learning en training in meer dan 50 landen. AgroLingua is gespecialiseerd in het vertalen van content voor de internationale Agri & Food markt in meer dan 150 taalcombinaties. Twee goede ingrediënten voor een ideale en strategische samenwerking.


AgroLingua en Roodbont werken gericht samen aan het verder uitbouwen van de internationale markt voor hoogwaardige agrarische kennisproducten, waarbij het digitaal aanbieden van kennis een belangrijk speerpunt is.


Strategische partners

AgroLingua en Roodbont werken al vele jaren samen in een klant/leverancier relatie. Door deze prettige samenwerking besloot AgroLingua het balletje voor strategische samenwerking op te gooien. Een goede, solide basis voor een samenwerking.

Hieruit zijn AgroLingua en Roodbont strategische partners geworden. De samenwerking is er nadrukkelijk op gericht om de krachten te bundelen en zo de posities van beide bedrijven binnen hun eigen core-business te versterken.

AgroLingua: “Roodbont en AgroLingua zijn in basis zeer vergelijkbare bedrijven die elk hele specifieke kennis toevoegen aan de internationale Agri & Food business. Roodbont doet dat als kennisuitgever en AgroLingua met haar (ver)taalkennis. De enorme agro-kennis die Roodbont heeft is uniek en wij willen dat graag in ons brede B2B netwerk uitdragen.”

  


De samenwerking

De samenwerking tussen AgroLingua en Roodbont houdt in dat AgroLingua de vaste businesspartner voor alle vertaalwerkzaamheden is.

Een project kan bestaan uit:

 • het realiseren van een nieuw (online) boek binnen het Signalen-concept van Roodbont;
 • het in een andere taal uitbrengen van een bestaand (online) Signalen-boek;
 • het realiseren van e-learning modules binnen het Signalen-concept;
 • het in opdracht van derden realiseren van e-learning producties en het realiseren van nieuwe (online) kennisproducten die buiten het Signalen-concept vallen.


Voordelen van de samenwerking

Een strategische samenwerking heeft voor zowel AgroLingua als voor Roodbont veel voordelen:

 • Geprofessionaliseerde uitstraling en profilering in de internationale Agri & Food business;
 • Meer kans op leads en commercieel succes;

Voordelen voor Roodbont:

 • Hoge kwaliteitsvertalingen;
 • Versterking van het eigen netwerk met het netwerk van AgroLingua;
 • Mogelijke opstap naar nieuwe markt(en) zoals bijvoorbeeld de tuinbouw.

Voordelen voor AgroLingua:

 • Versterking van het eigen netwerk met het netwerk van Roodbont;
 • Uitbreiding van vertaalwerkzaamheden, meer uitgaven in meer talen;
 • Meer vakliteratuur op onze internationale naam krijgen.

Roodbont: “Voor het vertalen van onze kennisproducten doen wij al langer een beroep op de deskundigheid van AgroLingua als vertaalbureau. AgroLingua kan met haar (ver)taalkennis en grote netwerk nieuwe markten openen voor onze kennisproducten. Vertalingen van hoge kwaliteit, ISO 9001 en ISO 17100 gecertificeerd, vaktaal en terminologie verzekerd.”


Ontdek zelf de voordelen van de samenwerking

Wil je meer informatie over de samenwerking van AgroLingua met Roodbont? Wij staan je graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact met ons op of bekijk de website van Roodbont.


Contact opnemen