VERTALINGEN groenteteelt

SUCCESVOL INTERNATIONALISEREN MET VERTALINGEN

Groenteteelt

Heeft u de ambitie om internationaal actiever te worden en zoekt u een gespecialiseerd agrarisch vertaalbureau voor vertalingen in de groenteteelt? Dan bent u bij gecertificeerd vertaalbureau AgroLingua aan het juiste adres.

Dankzij onze gespecialiseerde en deskundige professionals spreken wij uw taal en kunnen wij groenteteelt vertalingen leveren die het internationaal het verschil maken. Of uw bedrijf nu actief is in de glastuinbouwsector met tomaten en komkommers of juist in de akkerbouw met prei, asperges of uien, onze gespecialiseerde vertaling zijn dankzij hun opleiding en/of ervaring helemaal thuis in de wereld van groenteteelt.


Offerte aanvragen Doe een gratis proefvertaling

Wereldspeler in groenten en fruit

De groenteteeltsector is (samen met de fruitteeltsector) één van de belangrijkste motoren voor de Nederlandse economie; met een totale omzet van ongeveer 18 miljard euro is Nederland groot in productie, import en export. De Nederlandse groenten en fruitsector vervult hiermee een groot deel van de wereldwijde behoefte aan gezonde voeding.

Tegenwoordig kennen de Nederlandse handelaren in groenten en fruit de weg naar hoge kwaliteit producten van Nederlandse bodem, uit Nederlandse kassen of waar dan ook ter wereld. ‘’Zo dichtbij als mogelijk, zo ver weg als noodzakelijk’’, omschrijft onze partner GroentenFruit Huis.


Betrouwbare partner

Ondanks stijgende transportkosten, lockdowns en Brexit steeg de handel van verse groenten (en fruit) uit Nederland aan het buitenland; meer dan 80% van deze groenten werd binnen een straal van 1.000 kilometer verkocht. Nederland heeft hiermee de afgelopen jaren bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van groenten en fruit voor de Europese retail.

Als teler, exporteur of handelaar streef je naar een partnerschap met kopers van uw producten, echter tellen tegenwoordig meer factoren dan alleen een goede prijs en kwaliteit. Ooit al eens nagedacht om als service een extra mile te leveren door recepten of productinformatie aan te leveren in een gewenste taal? De (ver)taalspecialisten van erkend vertaalbureau AgroLingua kunnen hier uitstekende ondersteuning in bieden.


Vertalingen voor de groenteteelt

Nederland is een wereldspeler op het gebied van teelt en handel in groenten en fruit. Wanneer je als Nederlands bedrijf actief bent in de sector, is de kans groot dat je vroeg of laat te maken krijgt met internationale (ver)kopers; je bent dus gebaat bij het laten maken van professionele vertalingen.

Of het nu gaat om recepten die passen bij geteelde producten, handleidingen voor een spuitmachine voor de glastuinbouw of een zaai instructie voor het zaaien van groenten, de redenen om uw belangrijkste documentatie te laten vertalen zijn talrijk.

Agrarisch vertaalbureau AgroLingua zorgt voor vakkundige vertalingen voor de groenteteeltsector in bijvoorbeeld Duits, Engels, Spaans, Italiaans, Frans en Pools.


Vertaalbureau AgroLingua: 100% agrarisch

Vertaalbureau Agrolingua richt zich volledig op de agro-food sector. Onze kracht ligt in de brede kennis en ruime ervaring die wij hebben in de agrarische wereld. Ons vertaalbureau en onze vertalingen zijn er na jaren van zaaien, ontwikkelen en oogsten inmiddels een begrip! Wil je meer informatie over de diensten van AgroLingua? Wij staan je graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact met ons op!