VERTALINGEN MELKVEEHOUDERIJ

SUCCESVOL INTERNATIONALISEREN MET VERTALINGEN

Melkveehouderij

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd agrarisch vertaalbureau voor vertalingen in de melkveehouderij? Dan bent u bij gecertificeerd vertaalbureau AgroLingua aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde native speakers spreken uw vaktaal en zorgen dat wij vertalingen kunnen leveren die waarde toevoegen aan uw bedrijf.

Gebruikershandleidingen voor melkrobots, stierenkaarten voor kunstmatige inseminatie of juist een gespecialiseerde producent van diervoeders en aanverwante producten? Dankzij hun opleiding en/of ervaring in de sector zijn onze vertalers thuis in de wereld van de melkveehouderij.


Offerte aanvragen Doe een gratis proefvertaling

Krimpende markt, hogere gemiddeldes

De agro & food sector wordt in Nederland gezien als een van de topsectoren; het doel is dan ook om wereldwijd uit te blinken in (toekomstgerichte) innovatie en productiviteit. Wageningen University en Research verwacht de komende jaren veranderingen in de melkveehouderijsector; een krimp in de markt met hogere gemiddeldes.

Terwijl het aantal melkveebedrijven en melkkoeien al jaren een dalende trend laat zien (krimpende markt), neemt het gemiddelde aantal melkkoeien per Nederlands melkveebedrijf juist toe (hoger gemiddelde).

De Nederlandse melkveehouderijen behoren met een gemiddelde van meer dan 75 melkkoeien per bedrijf tot een van de grootste van de Europese Unie; alleen Slowakije, Tsjechië, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk hebben een hoger gemiddelde per bedrijf. Naast de gemiddelde grootte van de melkveehouderijen behoort de melkproductie per Nederlandse koe tot een van de hoogste van Europa.


Export van kennis en technologie

De wereldwijde groeiende vraag naar zuivel betekent niet alleen dat Nederlandse melkveehouderijen meer melk aan het buitenland kunnen verkopen; het biedt ook de mogelijkheid om kennis en technologie te exporteren.

Volgens internationale bezoekers is het van groot belang dat de innovatieve Nederlandse zuivelsector zijn manier van werken niet voor zichzelf houdt. Door de wereldwijde kennisoverdracht en innovaties kan het mogelijk zijn om voldoende kwalitatief voedsel te produceren zonder de aarde hiermee overmatig te belasten. De Nederlandse zuivelindustrie stimuleert dergelijke activiteiten door geld beschikbaar te stellen om agrarische kennis over te dragen naar het buitenland.


Vertalingen voor de melkveehouderij

Of uw melkveehouderij zich nu richt op de nationale of internationale markt, er zijn meer dan genoeg redenen om te kiezen voor meertalige communicatie in de vorm van een vertaling. Gecertificeerd vertaalbureau AgroLingua is hét agrarisch vertaalbureau voor bijvoorbeeld Engelse vertalingen, Duitse vertalingen, Franse vertalingen en Spaanse vertalingen van handleidingen van melkrobots, voerautomatisering of klimaatbeheersing.

Daarnaast zijn wij op dagelijkse basis bezig met het verzorgen van vertalingen van bijvoorbeeld websites van melkveehouderijen, product labels van eindproducenten in de melkveehouderij of het boek ‘Cow Signals’ van Roodbont.


Vertaalbureau AgroLingua: 100% agrarisch

Vertaalbureau Agrolingua richt zich volledig op de agro-food sector. Onze kracht ligt in de brede kennis en ruime ervaring die wij hebben in de agrarische wereld. Ons vertaalbureau en onze vertalingen zijn er na jaren van zaaien, ontwikkelen en oogsten inmiddels een begrip! Wil je meer informatie over de diensten van AgroLingua? Wij staan je graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact met ons op!