Vertaalbureau Deens

Agrarische vertalingen naar het Deens

Gecertificeerd vertaalbureau Deens

Ben je actief op de aantrekkelijke Deense markt of wil je er actief worden? Dan heb je goede vertalingen van en naar het Deens nodig. Vanwege de jarenlange ervaring in vertalingen kun je bij Vertaalbureau AgroLingua terecht voor het vertalen van alle soorten teksten. Dat is even goed de redactie van een complete website als het bewerken van alle denkbare verkoopdocumenten en verkoopsvoorwaarden van alle soorten juridische, handels, technische en meer marketing gerelateerde teksten.

Het vertalen van allerlei documenten en teksten is dus voor onze Deense vertalers geen enkel probleem. Elke vertaler levert je teksten met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Als vertaalbureau Deens is AgroLingua gespecialiseerd in Deense vertalingen binnen de agrarische sector. Daarnaast kan AgroLingua u ook helpen bij vertalingen naar andere vreemde talen als het Duits, Spaans, Portugees, Pools of Russisch.


Offerte aanvragen


Deense vertalingen voor de handel

De landbouw in Denemarken is een uiterst gemechaniseerde bedrijfstak, draagt ongeveer 2,3% bij aan het BBP en biedt werk aan ongeveer 3% van alle werknemers. Meer dan de helft van het landoppervlak van het land - Groenland en de Faeröer niet meegerekend - wordt gebruikt voor landbouw.

Tot het begin van de jaren zestig vormden vlees en zuivelproducten het grootste deel van de exportgoederen. Sindsdien is de uitvoer van industrieproducten gestaag toegenomen. Tot de belangrijkste Deense invoergoederen horen onder andere machines, ruwe metalen, metaalwaren en smeermiddelen. Denemarken voert de meeste importhandel met Duitsland, gevolgd door Zweden, Nederland, China en Noorwegen.


Professionele Deense vertaler

Als Deens vertaalbureau, gespecialiseerd op het gebied van agrotechniek, landbouw, tuinbouw, fruitteelt, veehouderij en levensmiddelen, beschikken we uitsluitend over geschoolde en ervaren Deense native speakers met het Deens als moedertaal. Zo garanderen wij bij het Vertaalbureau AgroLingua goede vertalingen van en naar het Deens en dit in alle mogelijke vakgebieden.

De voordelen van een gecertificeerd vertaalbureau Deens


Bent u op zoek naar een vertaalbureau Deens en overweegt u AgroLingua in te schakelen? Bij ons profiteert u direct van de volgende voordelen:
● Wij zijn kwaliteitsgericht en tevens een ISO-gecertificeerd vertaalbureau.
● Bij ons staan de wensen en behoeften van de klant centraal.
● Onze vertalers werken resultaatgericht en zorgen voor een consistentie in hun woordkeuze.


Vertalen van en naar het Deens

De meeste opdrachten die we voor onze klanten vertalen zijn:

  • Vertaler Deens - Nederlands
  • Vertaler Nederlands - Deens
  • Vertaler Deens - Engels
  • Vertaler Engels - Deens
  • Vertaler Deens - Duits
  • Vertaler Duits - Deens
  • Vertaler Deens - Spaans
  • Vertaler Spaans - Deens
  • Vertaler Deens - Frans
  • Vertaler Frans - Deens