Vertaalbureau Hongaars

Agrarische vertalingen naar het Hongaars

Gecertificeerd vertaalbureau Hongaars

Bent u op zoek naar gespecialiseerde vertalingen om op hoog niveau te communiceren met uw Hongaarse contacten? Dan bent u bij AgroLingua aan het juiste adres. Bij ons gecertificeerd vertaalbureau Hongaars bent u verzekerd van hoogstaande vertalingen dankzij onze resultaatgerichte aanpak.

Een van de opvallende kenmerken van de Hongaarse taal is dat zij geen raakvlakken heeft met de talen van haar buurlanden. In feite is het Hongaars een bijzonder linguïstisch eiland in Europa. Het Hongaars wordt gerekend tot de Oeraltalen - daarentegen worden in alle buurlanden van Hongarije Slavische talen gesproken.

De taal die het dichtst in de buurt komt van de Hongaarse taal is het Fins en Ests. Een Fin en een Est zouden elkaar meer of minder kunnen verstaan als ze beiden in hun moedertaal zouden spreken. Maar de Hongaar zou er geen woord van begrijpen. Dat komt doordat het Hongaars door 7000 jaar taalgeschiedenis en de geografische afstand tot de andere twee talen een heel andere woordenschat heeft ontwikkeld dan het Ests of het Fins.

Wat de drie talen echter met elkaar verbindt, zijn kenmerken van de taalstructuur.


Offerte aanvragen


Vertalen van en naar het Hongaars

In Hongarije worden weliswaar ook Duits en Engels gesproken, maar wie met succes zaken in dit land wil doen of zijn activiteiten wil uitbreiden, komt niet langs de Hongaarse taal. Wie onder andere websites, verklaringen, verkoopsvoorwaarden en handleidingen wil laten vertalen naar Hongaars moet niet vertrouwen op een online-vertaalmachine, maar kan het beste contact opnemen met het Vertaalbureau AgroLingua.

Wij maken gebruik van hoog geschoolde en ervaren Hongaarse taalexperts met het Hongaars als moedertaal. Het gebruik van de juiste woorden en het juiste gevoel is belangrijk om goed te vertalen in Hongaars. Onze Hongaarse medewerkers leven zich perfect in iedere opdracht in om je zo de beste vertaling te garanderen.

Verrassend veel Hongaarse taalcombinaties

Er bestaan verrassend veel Hongaarse talencombinaties. Onze vertalers zijn perfect in staat om die allemaal te vertalen met de hoogste kwaliteit. De talencombinaties die we het meest te verwerken krijgen zijn toch Hongaars – Nederlands, Nederlands – Hongaars, Duits – Hongaars, Hongaars — Duits en Frans – Hongaars en Hongaars — Frans.

Vertaalbureau AgroLingua is ISO 9001 en ISO 17100 gecertificeerd. Door deze certificeringen voldoen we aan strenge eisen met betrekking tot onze processen en onze vertalingen en leveren met behulp van een traceerbaar systeem hoge kwaliteit. Wij onderscheiden ons door een stipte levering van hoogwaardige vertalingen, duidelijke communicatie, heldere afspraken en een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

De voordelen van een gecertificeerd vertaalbureau Italiaans

De Italiaanse vertalingen van AgroLingua brengen veel voordelen met zich mee:

 • Wij zijn kwaliteitsgericht en tevens een ISO-gecertificeerd vertaalbureau.
 • Bij ons staan de wensen en behoeften van de klant centraal.
 • Onze vertalers werken resultaatgericht en zorgen voor een consistentie in hun woordkeuze.

Nederlands - Hongaars en andere veelvoorkomende vertalingen

 • Vertaler Nederlands - Hongaars
 • Vertaler Hongaars - Nederlands
 • Vertaler Hongaars - Duits
 • Vertaler Duits - Hongaars
 • Vertaler Hongaars - Spaans
 • Vertaler Spaans - Hongaars
 • Vertaler Hongaars - Frans
 • Vertaler Frans - Hongaars
 • Vertaler Hongaars - Portugees
 • Vertaler Portugees - Hongaars