Vertaalbureau Litouws

Gespecialiseerd agrarisch vertaalbureau

Gecertificeerd vertaalbureau Litouws

Het Litouws is een van de oudste talen van de Indo-Europese talen en behoort net als het Lets tot de Baltische talen. Een verwantschap met de taal van de derde Baltische staat – Estland – is er niet. Het Litouws is de officiële taal van Litouwen, een land met ruim 2,8 miljoen inwoners. Samen met Litouws sprekenden elders in de wereld heeft de taal ongeveer 3 miljoen sprekers.

Als u internationaal zakendoet en ook de groeiende Litouwse markt verkent, krijgt u uiteraard te maken met een Litouws sprekende doelgroep die liefst in zijn eigen taal wordt aangesproken. Kwalitatief goede vertalingen en een heldere, passende en doeltreffende communicatie zijn dan een vereiste. Als vertaalbureau Litouws helpen wij u graag met agrarische vertalingen van en naar het Litouws. Daarnaast kan AgroLingua u helpen bij vertalingen naar andere vreemde talen als het Engels, Duits, Spaans, Portugees of Pools.


Offerte aanvragen


Vertalen van en naar het Litouws

Vertaalbureau AgroLingua maakt niet alleen agrarische vertalingen vanuit het Litouws naar vreemde talen als het Engels, Spaans, Duits, Pools en Russisch.

Een slecht vertaalde tekst leidt af van de inhoud en maakt een bijzonder onprofessionele indruk. Zo wil je als bedrijf natuurlijk niet voor de dag komen. Kies daarom voor al je Litouwse vertalingen voor AgroLingua, dat is gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Litouws in de agrarische sector.

Daarbij zorgen we niet alleen voor een taalkundig vlekkeloze vertaling, maar houden we ook rekening met lokale omstandigheden en culturele verschillen. Je kunt dus rekenen op een professionele vertaling die optimaal is afgestemd op je doelgroep.


De juiste toon dankzij moedertaalsprekers

Als Litouws vertaalbureau werkt AgroLingua in de eerste plaats nauw samen met hoog opgeleide en ervaren Litouwse vertalers. Maar dat is niet alles, want ze hebben het Litouws als moedertaal. Dat is erg belangrijk voor het correct bewerken van en naar het Litouws. Vertalers die in een taal opgroeiden kennen de cultuur en de omgangsvormen. Dat is belangrijk om de juiste toon te zetten en de communicatie goed te laten verlopen.

Vergeet als ondernemer niet dat alle teksten en (officiële) documenten het gezicht van je onderneming bepalen. Als visitekaartje vormen ze de eerste indruk van je bedrijf en je activiteiten. Met onze uitgebreide kennis en ervaring worden niet alleen alle soorten teksten correct vertaalt. We houden ook rekening met de culturele verschillen. Alleen met die aanpak bereikt je boodschap maximaal de juiste doelgroep.

De voordelen van een gecertificeerd vertaalbureau Litouws

Omdat AgroLingua een ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau is, moeten we voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit, werkwijze en klanttevredenheid te bereiken. Daarom kunnen we je het volgende beloven:

 • Wij zijn kwaliteitsgericht en tevens een ISO-gecertificeerd vertaalbureau.
 • Bij ons staan de wensen en behoeften van de klant centraal.
 • Onze vertalers werken resultaatgericht en zorgen voor een consistentie in hun woordkeuze.

 • Nederlands - Litouws en andere veelvoorkomende vertalingen

  • Vertaler Litouws - Nederlands
  • Vertaler Litouws - Engels
  • Vertaler Litouws - Frans
  • Vertaler Litouws - Duits
  • Vertaler Litouws - Spaans
  • Vertaler Litouws - Portugees
  • Vertaler Litouws - Italiaans
  • Vertaler Litouws - Russisch
  • Vertaler Litouws - Japans