Vertaalbureau Servisch

Gespecialiseerde agrarische vertalingen

Gecertificeerd vertaalbureau Servisch

Wereldwijd hebben meer dan 12 miljoen mensen het Servisch als moedertaal. Het Servisch is de officiële taal in Servië en Montenegro, en wordt daarnaast officieel erkend in Kosovo en Bosnië en Herzegovina. Ook wordt het Servisch door honderdduizenden mensen gesproken in landen als de Verenigde Staten, Zwitserland en Oostenrijk. In Duitsland wonen zelfs meer dan een half miljoen Servisch sprekenden. Het bijzondere van het Servisch is verder dat het de enige Europese taal is die zowel het Cyrillische als het Latijnse alfabet gebruikt.

Als u internationaal zakendoet, is de kans dus groot dat u te maken krijgt met een Servisch sprekende doelgroep die liefst in zijn eigen taal wordt aangesproken. Kwalitatief goede vertalingen en een heldere, passende en doeltreffende communicatie zijn dan een vereiste. Als vertaalbureau Servisch helpen wij u graag met agrarische vertalingen van en naar het Servisch. Daarnaast kan AgroLingua u helpen bij vertalingen naar andere vreemde talen als het Engels, Duits, Spaans, Portugees of Pools.


Offerte aanvragen


Vertalen van en naar het Servisch

Vertaalbureau AgroLingua maakt niet alleen agrarische vertalingen vanuit het Servisch naar vreemde talen als het Engels, Spaans, Duits, Pools en Russisch.

Een slecht vertaalde tekst leidt af van de inhoud en maakt een bijzonder onprofessionele indruk. Zo wil je als bedrijf natuurlijk niet voor de dag komen. Kies daarom voor al je Servische vertalingen voor AgroLingua, dat is gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Servisch in de agrarische sector.

Daarbij zorgen we niet alleen voor een taalkundig vlekkeloze vertaling, maar houden we ook rekening met lokale omstandigheden en culturele verschillen. Je kunt dus rekenen op een professionele vertaling die optimaal is afgestemd op je doelgroep.


Het belang van moedertaalsprekers bij Arabische vertalingen

AgroLingua maakt voor vertalingen naar het Servisch altijd gebruik van vertalers van wie het Servisch de moedertaal is. Zij kennen de nuances van de taal, kiezen de juiste woorden en uitdrukkingen, en weten welke toon ze moeten aanslaan bij een specifieke doelgroep.

Bovendien zijn ze op de hoogte van de actualiteit, gevoeligheden en de culturele eigenschappen van het land waarin deze doelgroep zich bevindt. Daarom kunt u bij ons vertaalbureau altijd rekenen op professionele vertalingen die uw boodschap perfect overbrengen in Servisch sprekende landen.

De voordelen van een gecertificeerd vertaalbureau Servisch

Omdat AgroLingua een ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau is, moeten we voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit, werkwijze en klanttevredenheid te bereiken. Daarom kunnen we je het volgende beloven:

 • Wij zijn kwaliteitsgericht en tevens een ISO-gecertificeerd vertaalbureau.
 • Bij ons staan de wensen en behoeften van de klant centraal.
 • Onze vertalers werken resultaatgericht en zorgen voor een consistentie in hun woordkeuze.

 • Nederlands - Servisch en andere veelvoorkomende vertalingen

  • Vertaler Servisch - Nederlands
  • Vertaler Servisch - Engels
  • Vertaler Servisch - Frans
  • Vertaler Servisch - Duits
  • Vertaler Servisch - Spaans
  • Vertaler Servisch - Portugees
  • Vertaler Servisch - Italiaans
  • Vertaler Servisch - Russisch
  • Vertaler Servisch - Japans