Vertaalbureau Sloveens

Gespecialiseerde agrarische vertalingen

Gecertificeerd vertaalbureau Sloveens

Het Sloveens is een Zuid-Slavische taal die uiteraard vooral in Slovenië wordt gesproken. In Oostenrijk, Italië en Hongarije is het Sloveens een erkende minderheidstaal en er wonen zelfs Sloveens sprekenden in landen als Argentinië, Canada en Australië en West-Europa. Met zo’n 2,5 miljoen sprekers is het Sloveens echter geen grote taal. De republiek in het voormalige Joegoslavië is inmiddels wel lid van de Europese Unie, wat de handel binnen Europa een aanzienlijke boost heeft gegeven.

Als u internationaal zakendoet in deze regio, is de kans dus groot dat u te maken krijgt met een Sloveens sprekende doelgroep die liefst in zijn eigen taal wordt aangesproken. Kwalitatief goede vertalingen en een heldere, passende en doeltreffende communicatie zijn dan een vereiste. Als vertaalbureau Sloveens helpen wij u graag met agrarische vertalingen van en naar het Sloveens. Daarnaast kan AgroLingua u helpen bij vertalingen naar andere vreemde talen als het Engels, Duits, Spaans, Portugees of Pools.


Offerte aanvragen


Vertalen van en naar het Sloveens

Vertaalbureau AgroLingua maakt niet alleen agrarische vertalingen vanuit het Sloveens naar vreemde talen als het Engels, Spaans, Duits, Pools en Russisch.

Een slecht vertaalde tekst leidt af van de inhoud en maakt een bijzonder onprofessionele indruk. Zo wilt u als bedrijf natuurlijk niet voor de dag komen. Kies daarom voor al uw Sloveense vertalingen voor AgroLingua, dat is gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Sloveens in de agrarische sector.

Daarbij zorgen we niet alleen voor een taalkundig vlekkeloze vertaling, maar houden we ook rekening met lokale omstandigheden en culturele verschillen. U kunt dus rekenen op een professionele vertaling die optimaal is afgestemd op uw doelgroep.


Het belang van moedertaalsprekers bij Sloveense vertalingen

AgroLingua maakt voor vertalingen naar het Sloveens altijd gebruik van vertalers van wie het Sloveens de moedertaal is. Zij kennen de nuances van de taal, kiezen de juiste woorden en uitdrukkingen, en weten welke toon ze moeten aanslaan bij een specifieke doelgroep.

Bovendien zijn ze op de hoogte van de actualiteit, gevoeligheden en de culturele eigenschappen van het land waarin deze doelgroep zich bevindt. Daarom kun je bij ons vertaalbureau altijd rekenen op professionele vertalingen die je boodschap perfect overbrengen in Sloveens sprekende landen.

De voordelen van een gecertificeerd vertaalbureau Sloveens

Omdat AgroLingua een ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau is, moeten we voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit, werkwijze en klanttevredenheid te bereiken. Daarom kunnen we je het volgende beloven:

 • Wij zijn kwaliteitsgericht en tevens een ISO-gecertificeerd vertaalbureau.
 • Bij ons staan de wensen en behoeften van de klant centraal.
 • Onze vertalers werken resultaatgericht en zorgen voor een consistentie in hun woordkeuze.

 • Nederlands - Sloveens en andere veelvoorkomende vertalingen

  • Vertaler Sloveens - Nederlands
  • Vertaler Sloveens - Engels
  • Vertaler Sloveens - Frans
  • Vertaler Sloveens - Duits
  • Vertaler Sloveens - Spaans
  • Vertaler Sloveens - Portugees
  • Vertaler Sloveens - Italiaans
  • Vertaler Sloveens - Russisch
  • Vertaler Sloveens - Japans