Vertaalbureau Slowaaks

Gespecialiseerde agrarische vertalingen

Gecertificeerd vertaalbureau Slowaaks

Het Slowaaks is een West-Slavische taal die wereldwijd voor ruim 5 miljoen mensen de moedertaal is. Behalve in Slowakije wordt Slowaaks als erkende minderheidstaal gesproken in landen als Servië, Tsjechië, Hongarije, Polen, Oekraïne en Kroatië. Omdat de taal nauw verwant is aan het Pools en Tsjechisch, wordt het Slowaaks nog door veel meer mensen goed verstaan. Sinds Slowakije in 2004 een lidstaat van de Europese Unie werd, is de internationale handel met het land flink toegenomen.

Als u internationaal zakendoet en ook de groeiende Slowaakse markt verkent, krijgt u uiteraard te maken met een Slowaaks sprekende doelgroep die liefst in zijn eigen taal wordt aangesproken. Kwalitatief goede vertalingen en een heldere, passende en doeltreffende communicatie zijn dan een vereiste. Als vertaalbureau Slowaaks helpen wij u graag met agrarische vertalingen van en naar het Slowaaks. Daarnaast kan AgroLingua u helpen bij vertalingen naar andere vreemde talen als het Engels, Duits, Spaans, Portugees of Pools.


Offerte aanvragen


Vertalen van en naar het Slowaaks

Vertaalbureau AgroLingua maakt niet alleen agrarische vertalingen vanuit het Slowaaks naar vreemde talen als het Engels, Spaans, Duits, Pools en Russisch.

Een slecht vertaalde tekst leidt af van de inhoud en maakt een bijzonder onprofessionele indruk. Zo wil je als bedrijf natuurlijk niet voor de dag komen. Kies daarom voor al je Slowaakse vertalingen voor AgroLingua, dat is gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Slowaaks in de agrarische sector.

Daarbij zorgen we niet alleen voor een taalkundig vlekkeloze vertaling, maar houden we ook rekening met lokale omstandigheden en culturele verschillen. Je kunt dus rekenen op een professionele vertaling die optimaal is afgestemd op je doelgroep.


Het belang van moedertaalsprekers bij Slowaakse vertalingen

AgroLingua maakt voor vertalingen naar het Slowaaks altijd gebruik van vertalers van wie het Slowaaks de moedertaal is. Zij kennen de nuances van de taal, kiezen de juiste woorden en uitdrukkingen, en weten welke toon ze moeten aanslaan bij een specifieke doelgroep.

Bovendien zijn ze op de hoogte van de actualiteit, gevoeligheden en de culturele eigenschappen van het land waarin deze doelgroep zich bevindt. Daarom kun je bij ons vertaalbureau altijd rekenen op professionele vertalingen die je boodschap perfect overbrengen in Slowaaks sprekende landen.

De voordelen van een gecertificeerd vertaalbureau Slowaaks

Omdat AgroLingua een ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau is, moeten we voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit, werkwijze en klanttevredenheid te bereiken. Daarom kunnen we je het volgende beloven:

 • Wij zijn kwaliteitsgericht en tevens een ISO-gecertificeerd vertaalbureau.
 • Bij ons staan de wensen en behoeften van de klant centraal.
 • Onze vertalers werken resultaatgericht en zorgen voor een consistentie in hun woordkeuze.

 • Nederlands - Slowaaks en andere veelvoorkomende vertalingen

  • Vertaler Slowaaks - Nederlands
  • Vertaler Slowaaks - Engels
  • Vertaler Slowaaks - Frans
  • Vertaler Slowaaks - Duits
  • Vertaler Slowaaks - Spaans
  • Vertaler Slowaaks - Portugees
  • Vertaler Slowaaks - Italiaans
  • Vertaler Slowaaks - Russisch
  • Vertaler Slowaaks - Japans