VErtaalbureau Thai

Gespecialiseerde agrarische vertalingen

Gecertificeerd vertaalbureau Thai

Thai is een verzamelnaam van diverse Thaise talen, waarvan het standaardthai (ook wel Siamees genoemd) het meest wordt gesproken. Dit is de officiële taal van Thailand en het is van zo’n 25 miljoen mensen de moedertaal. Daarnaast zijn er nog verschillende varianten en dialecten, zoals Khorat Thai, Isaan, Noordelijk Thai en Zuidelijk Thai. In totaal zijn er wereldwijd meer dan 60 miljoen mensen die een variant van het Thai spreken. Overigens worden in Thailand ruim zestig verschillende talen gesproken.

Als u internationaal zakendoet in Zuidoost-Azië, is de kans dus groot dat u te maken krijgt met een Thai sprekende doelgroep die liefst in zijn eigen taal wordt aangesproken. Kwalitatief goede vertalingen en een heldere, passende en doeltreffende communicatie zijn dan een vereiste. Als vertaalbureau Thai helpen wij u graag met agrarische vertalingen van en naar het Thai. Daarnaast kan AgroLingua u helpen bij vertalingen naar andere vreemde talen als het Engels, Duits, Spaans, Portugees of Pools.


Offerte aanvragen


Vertalen van en naar het Thais

Vertaalbureau AgroLingua maakt niet alleen agrarische vertalingen vanuit het Thais naar vreemde talen als het Engels, Spaans, Duits, Pools en Russisch.

Een slecht vertaalde tekst leidt af van de inhoud en maakt een bijzonder onprofessionele indruk. Zo wil je als bedrijf natuurlijk niet voor de dag komen. Kies daarom voor al je Thaise vertalingen voor AgroLingua, dat is gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Thais in de agrarische sector.

Daarbij zorgen we niet alleen voor een taalkundig vlekkeloze vertaling, maar houden we ook rekening met lokale omstandigheden en culturele verschillen. Je kunt dus rekenen op een professionele vertaling die optimaal is afgestemd op je doelgroep.


Het belang van moedertaalsprekers bij Thais vertalingen

AgroLingua maakt voor vertalingen naar het Thais altijd gebruik van vertalers van wie het Arabisch de moedertaal is. Zij kennen de nuances van de taal, kiezen de juiste woorden en uitdrukkingen, en weten welke toon ze moeten aanslaan bij een specifieke doelgroep.

. Bovendien zijn ze op de hoogte van de actualiteit, gevoeligheden en de culturele eigenschappen van het land waarin deze doelgroep zich bevindt. Daarom kunt u bij ons vertaalbureau altijd rekenen op professionele vertalingen die uw boodschap perfect overbrengen in Thai sprekende landen.


De voordelen van een gecertificeerd vertaalbureau Thai

Omdat AgroLingua een ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau is, moeten we voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit, werkwijze en klanttevredenheid te bereiken. Daarom kunnen we je het volgende beloven:

 • Wij zijn kwaliteitsgericht en tevens een ISO-gecertificeerd vertaalbureau.
 • Bij ons staan de wensen en behoeften van de klant centraal.
 • Onze vertalers werken resultaatgericht en zorgen voor een consistentie in hun woordkeuze.

 • Nederlands - Thai en andere veelvoorkomende vertalingen

  • Vertaler Thai - Nederlands
  • Vertaler Thai - Engels
  • Vertaler Thai - Frans
  • Vertaler Thai - Duits
  • Vertaler Thai - Spaans
  • Vertaler Thai - Portugees
  • Vertaler Thai - Italiaans
  • Vertaler Thai - Russisch
  • Vertaler Thai - Japans